Australia de Sud

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Australia de Sud

Australia de Sud este un stat în partea centrală sudică a Australiei.
Calitatea distinctă a Australiei de Sud este natura ei extrem de sălbatică. Aici se află Bunda Cliffs, care au peste 100 de kilometri pe marele golf australian, amploarea pământului pustiu al Câmpiei Nullarbor și dune roșii ale deșertului Simpson. Capitala este Adelaide și a poreclit "orașul bisericilor" și este cunoscută pentru patrimoniul său cultural bogat. Acesta este situat în apropiere de podgoriile din Valea Barossa și de plajele protejate ale Peninsulei Fleurieu.
Australia de Sud are granițe cu celelalte state continentale, și cu Teritoriul de Nord; este mărginită la vest de Australia de Sud, la nord de Teritoriul de Nord, la sud-est de Victoria, la sud de Marea Australiană
Prețurile de proprietate pentru vânzare în Australia de Sud și în special pentru casele din Adelaide continuă să crească, cele mai recente cifre arată că valoarea mediană a atins din nou un nivel record.
Conform celor mai recente cifre trimestriale, valoarea medie a casei din Adelaide a atins un nivel istoric cu o creștere de 3,87% în ultimele 12 luni și cu 0,43% mai mult decât în ​​trimestrul trecut.

În ciuda acestei creșteri, Australia de Sud rămâne cel mai convenabil stat din Australia și există multe aspecte pozitive în toate acestea.

Orașul Holdfast Bay a fost zona municipală cu cele mai bune rentabilități, valoarea imobiliară a crescut cu 11,54% pentru anul și 13,87% pentru trimestru.
La periferiile cu mai mult de 10 vânzări pentru al doilea trimestru din 2018 și 2017, St Georges și Norwood, atât în ​​suburbiile estice ale Adelaide, au fost singurele suburbii care au ajuns la o medie de un milion de dolari. Pe baza acelorași criterii, Henley Beach a înregistrat cea mai mare creștere, cu valori imobiliare de 23,46% ..

Actualizarea recentă a pieței Henley a fost o carte remarcabilă pentru cumpărătorii interesați de proprietăți de vânzare în Australia de Sud.
Acest lucru a îmbunătățit în mod semnificativ stilul de viață de pe coastă și acum oferă oamenilor o alegere extraordinară de cafenele, restaurante, magazine și baruri și multe oportunități de proprietate pentru vânzare în Australia de Sud.

Locația suburbiei, aproape de plajă, la 5 minute de aeroport, la 10 minute de Glenelg și ușor accesibilă din oraș, a făcut-o incredibil de populară cu o gamă largă de cumpărători care caută proprietăți de vânzare în Australia de Sud. Mulți oameni din suburbiile estice doresc să se retragă la plajă, astfel încât sunt mulți bani care vin în suburbie și valorile vor continua să crească în zona Henley.

Toate suburbiile din apropiere cresc în valoare datorită popularității sale, chiar prin Seaton, Fulham și Fulham Gardens

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 22326

DE VÂNZARE Teren agricol, Australia de Sud, Barossa Valley, Adelaide, .

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
Teren agricol

250000 m²
Teren de vânzare
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB